Referenser

ProtechDry® är en innovation från Portugal utvecklad och testad i samarbete med universitetet i Minho, Guimarães och har funnits på marknaden i drygt fem år.

2017 valdes ProtechDry®  till vinnare i  kategorin för inkontinensprodukter av konsumentföreningen Five Stars Award. Underkläderna fick betyg 8 på en skala av 10 i en undersökning bland fyra tusen konsumenter som använt produkten.

I Sverige rekommenderas produkten bland annat av praktiserande uroterapeuter och finns att köpa på vissa butiker för medicinska hjälpmedelsprodukter runt om i landet.

Så här säger några av våra kunder och experter på området inkontinens:

”Tidigare var det ångestfyllt att sätta sig på ett flyg, men med ProtechDry behöver jag inte stressa för att inte hinna till toaletten”
Thomas, Säljare, 48 år

”Bra absorbtionsförmåga som ger en ökad trygghet vid fysisk aktivitet med skön passform.”
Karolina, 42 år (drabbad efter förlossning)

”Har tvättat underkläderna ett otal gånger men har ändå samma fina passform. Produkten är snygg och behaglig att ha på sig.”
Kjell, 75 år

”För framförallt män är det ångestladdat med hantering av inkontinensproblem och den här produkten löser många av de praktiska problemen såsom utseende och passform”
Sjuksköterska, protataklinik

”Vid träning och idrott är det viktigt att ha ett skydd som har bra passform och ProtechDry med sitt tunna skydd erbjuder bra komfort”
Uroterapeut, egen klinik